Oradeanul Ioan Negrau s-a prezentat, vineri, la casieria Directiei de Finante a Primariei Oradea, inarmat cu patru saci de monede, care cantareau 40 de kilograme. El a platit la casierie 1.300 de lei, echivalentul impozitului pe jumatate de an pentru doua autoturisme si un apartament de 65 metri patrati.
"In acest mod am dorit sa protestez fata de majorarea nejustificata a taxelor pentru autoturisme. Masina pe care o detin in proprietate, un Mecedes E Klasse, e considerata de lux, dar care drum din judetul Bihor e de lux? Numai reparatiile pentru masini ma costa in fiecare an cateva mii de lei pentru ca circul pe drumurile dezastruoase de la noi”, a spus Ioan Negrau, citat de NewsIn.

Oradeanul a mai declarat ca a strans cei patru saci cu monede in jumatate de an. Cei patru functionari de la Primarie care au fost mobilizati sa numere banii au avut nevoie de mai mult de o ora sa termine operatiune. In total, Ioan Negrau a strans 1.420 de monede de 50 de bani, peste 4.000 de monede de 10 bani si aproape 2.000 de monede de 5 bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.