Un gradinar din Anglia a fost la un pas de moarte, dupa ce o bacterie devoratoare de carne a inceput sa-i manance "constiincios" tesutul unui picior.
Nicholas Macartney, in varsta de 36, originar din Littlehampton, tocmai se intorsese de la spital, dupa ce s-a recuperat in urma unui transplant renal, cand bacteria a inceput sa ii roada carnea din partea inferioara a piciorului, in care i s-a strecurat printr-o rana a membrului. Bacteria se infitrase acolo prin cizma, dintr-o bucata de ingrasamant.

Potrivit theargus.co.uk, in 48 de ore, barbatul a fost internat in spital, luptandu-se pentru viata sa, dupa ce a fost diagnosticat cu fasceita necrozanta, o infectie bacteriana rara, care poate distruge pielea si tesuturile moi de sub ea.

Potrivit Descopera, daca barbatul nu ar fi fost operat de urgenta, ar fi riscat sa moara intr-o jumatate de ora. Muschii si pielea cangrenate au fost indepartate din piciorul drept al pacientului, in incercarea de a opri infectia, iar pielea i-a fost grefata de pe piciorul stang pe membrul afectat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.