Pana acum, bauturile alcoolice anti-mahmureala erau doar pentru detectivi, agenti sub acoperire, spioni si alti indivizi misteriosi imbracati in negru. Insa coreeni au creat o bautura care sa satisfaca pe toata lumea, fara dureri de cap.
Potrivit go4it, solutia sta in alcoolul oxigenat. Cercetatorii coreeni au descoperit in urma unor experimente ca, pe masura ce bautura este imbogatita cu oxigen , timpul necesar revenirii la normal dupa o betie scade semnificativ. In urma testelor, "cobaii", persoanele care au consumat bauturi modificate si-au revenit mai repede decat cei care au optat pentru alcoolul pur.

Nu va bucurati prea tare, acum specialistii trebuie sa determine exact ce fel de bauturi pot fi modificate si in ce masura se pastreaza gustul original. Insa, potrivit io9.com, coreeni au lanasat un asemenea brand ce promite dimineti fara mahmureala. Bautura poarta numele de O2 Linn si nu este altceva decat Soju (bautura alcoolica traditionala, distilata din orez) imbogatit cu oxigen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.