In timp ce la noi se organizeaza "Lecturi urbane" la metrou, altii folosesc metroul drept spatiu de dezbracare de inhibitii. Si de pantaloni!
O versiune a sarbatorii "Ziua fara Pantaloni" a avut loc ieri in metroul newyorkez. Evenimentul denumit "Ziua fara Pantaloni la metrou" a fost organizat de catre gasca de glumeti de la Improv Everywhere.

"Marea dezbracare" de la metrou, ajunsa la cea de-a 9 a editie, se desfasoare pe acelasi scenariu: participantii se prefac a nu se cunoaste, iar daca sunt intrebati raspund ca si-au uitat pantalonii acasa. Prima manifestatie de acest gen a avut loc in 2002 si a beneficiat de participarea unui numar restrans de persoane, doar 7 oameni avand curajul de a-si lasa pantalonii acasa. In 2009, peste 1.000 de oameni au participat in 21 de orase din intreaga lume (doar in New York au fost 900 de persoane, barbati si femei deopotriva), cei mai multi aflandu-se in Baltimore, Boston, Chicago, Portland, San Francisco, Salt Lake City, Toronto, Washington DC si chiar si in Adelaide, Australia.

Insa, din cauza faptului ca evenimentul de la metrou a devenit global si se intampla in aceeasi zi cu "Ziua fara Pantaloni", lumea a inceput sa le confunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.