Pe numele sau din pedigree, The Field Marshall, boul in varsta de 8 ani din rasa Charolais a atins greutatea record de 1.670 kg, obtinand astfel titlul de cea mai mare vita domestica din rasa sa.

In ciuda acestor date impresionante, boul in cauza este, de fapt, un "adolescent" care nu si-a incheiat inca procesul de crestere, dupa cum ne asigura si stapanul sau in varsta de 80 de ani, Arthur Duckett.

Potrivit Daily Mail, specialistii considera ca dimensiunile neobisnuite ale vitei se datoreaza atat bagajului genetic de exceptie mostenit de la parinti, cat si faptului ca a fost castrat. The Filed Marshall a fost cantarit ultima data in cadrul The Agricultural Fatstock Show de langa orasul Somerset.

In prezent, Arthur Duckett a instituit o taxa de 2 lire sterline pentru orice vizitator curios care-i trece pragul fermei pentru a-l admira peThe Field Marshall, scrie Descopera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.