Copilul a fost surprins astazi la volanul unui autoturism Logan, fiind oprit in trafic de o patrula a politiei. Acesta a marturisit ca a furat cheile de la tatal sau pentru a da o tura cu masina prin oras

Potrivit politistilor, soferul minor a dat de banuit pentru ca circula foarte incet, cu o viteza de aproximativ 20 de km/h si era greu de sesizat la volan. Baiatul, elev in clasa a III-a la o scoala din Pitesti, a recunoscut ca a furat cheile de la masina tatalui si a vrut neaparat sa dea o tura prin oras, potrivit NewsIn.

Minorul a mai povestit ca stia sa conduca pentru ca il observase pe tatal sau, dar si pe un alt verisor, care, la randul sau, nu are mai mult de 12 ani. Florin Dragomir s-a plimbat cu autoturismul parintilor mai bine de 500 de metri si a urcat pe o panta destul de abrupta, pana in zona stadionului municipal din Pitesti. Copilul a fost oprit pe drumul de intoarcere spre casa.

Purtatorul de cuvant al IPJ Arges, inspectorul Robert Radu, a precizat ca in cazul de fata familia va fi sanctionata contraventional pentru nesupravegherea minorului. "S-a stabilit ca autoturismul nu i-a fost incredintat de catre parinti si minorul a luat cheile din geaca tatalui. Familia va fi sanctionata contraventional pentru nesupravegherea minorului", a declarat inspectorul Robert Radu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.