Brutarii din Mexico City s-au intrecut pe ei si au realizat o prajitura traditionala uriasa, de 720 metri lungime si 10 tone, pe care au prezentat-o in centrul orasului in speranta oficializarii unui nou record.
Potrivit Click!,oficiali mexicani au declarat ca este vorba despre cea mai mare prajitura Rosca de Reyes realizata vreodata. In mod traditional, prajitura se pregateste cu prilejul sarbatorii Noaptea Regilor.

Efortul de stabilire a unui nou record corespunde si cu celebrarea a 200 de ani de cand Mexicul si-a castigat independenta fata de Spania si a 100 de ani de la revolutia mexicana.

Prajitura gigant a fost realizata din mai multe bucati de 45-65 metri lungime si peste un metru latime. Pentru a se ajunge la acest rezultat s-au folosit 7.568 kg de faina, 56.880 oua si 3.700 kg de unt si a fost expusa in centrul orasului Mexico City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.