Daca lucrati la Londra, iar societatea unde sunteti angajati foloseste softuri piratate, atunci puteti castiga 20.000 de lire daca va denuntati patronul, este mesajul unei campanii a Business Software Alliance (BSA) care, in contextul crizei economice, ar putea sa dea rezultate.
Potrivit presei franceze, procedeul nu este nou: "campania "Nail your boss" exista de mai multi ani in Marea Britanie, dar noutatea acestei editii, care se desfasoara pe fondul unei crize economice fara precedent, estimandu-se ca angajatii sunt mai inclinati acum sa isi denunte compania, astfel incat companiile pluseaza prime de sarbatori, cu o valoare de 10% din recompensa oferita de BSA, potrivit NewsIn.

"Multi dintre angajatii care se confrunta cu dificultati financiare sunt dispusi sa isi imbunatateasca veniturile in aceasta perioada care precede sarbatorile, denuntand practicile ilegale", estima la finele lunii noiembrie un purtator de cuvant britanic al organizatiei.

BSA se bazeaza pe un sondaj potrivit caruia 40% dintre cei interogati s-au aratat dispusi sa isi denunte compania in schimbul unei recompense.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.