Jurnalistii de la Yahoo Travel au intocmit un clasament al celor mai spectaculoase atractii turistice din lume, pe baza opiniilor unor experti in domeniu. In top sunt incluse destinatii din zone precum Siberia, Canada si Argentina.
Potrivit Daily Business, prima destinatie in topul preferintelor este Copacul Sangele Dragonului din Socotra. Acesta, impreuna cu alte 700 specii rare de flora si fauna au atras vizitatori in Socotra, o insula din Oceanul Indian, unde se practica eco-turismul.

In continuare se afla Manastirea Takstang din Bhutan. Aici este singurul loc din lume unde se masoara Fericirea Nationala Bruta. Takstang inseamna "adapostul tigrului" si este situat pe o stanca de-asupra vaii Paro. Vizitatorii pot ajunge la manastire urcand pe stanca pe jos sau pe un catar.

A treia destinatie se afla in provincia Salta din nord-vestul Argentinei, unde se gasesc Campiile de sare, o suprafata mare alba, inconjurata de munti inalti. Triburile Inca, ce au locuit de la inceput in aceasta zona, au o istorie culturala unica.
Click aici pentru a descoperi si alte astfel de destinatii fantastice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.