Un film inedit realizat de Charlie Chaplin a fost vandut la licitatie, pe internet, cu doar 3,2 lire sterline, aceasta fiind suma platita de cel care a crezut ca a cumparat, de fapt, doar o banala cutie metalica, scrie presa britanica.
In cutia metalica se afla, insa, rola unui film de sapte minute realizat de Chaplin, in care sunt montate inclusiv imagini din Primul Razboi Mondial. "Am cautat pe internet informatii despre acest film si nu am gasit niciuna", a declarat cumparatorul filmului, un colectionar de antichitati din Marea Britanie, scrie NewsIn.

Se pare ca filmul a fost realizat in jurul anului 1914, cand Chaplin colabora cu casa de productie Essanay. "Cei de la Essanay au incercat sa valorifice filmul lui Chaplin adaugand imagini in afara celor montate de Chaplin. Acesta, insa, s-a opus, inclusiv in instanta, iar asta poate explica de ce, in final, in film nu apar imagini cu Charlie Chaplin", a explicat biograful lui Charlie Chaplin, David Robinson.

Cumparatorul filmului ascuns in cutia metalica intentioneaza sa realizeze un documentar despre descoperirea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.