Un brazilian de 59 de ani, considerat mort, a aparut viu la propria inmormantare, dupa o noapte de betie cu prietenii.
Rudele unui zidar brazilian in varsta de 59 de ani au aflat cu durere ca acesta a fost victima unui accident de masina produs duminica in Parana, din sudul Brazilie. Ei au identificat cadavrul desfigurat si, dupa cum se obisnuieste in acele parti ale lumii, l-au inmormantat inca de a doua zi, potrivit Ziua.

Numai ca, spre surprinderea tuturor, "mortul" si-a facut facut aparitia la propriile funeralii. Dupa cum a reiesit ulterior, Ademir Jorge Goncalves isi petrecuse de fapt seara distrandu-se cu prietenii si nu a aflat de inmormantarea sa decat luni dimineata, cand s-a grabit la cimitir pentru a-si anunta familia ca este in viata, relateaza The Telegraph.


Rosa Sampaio, nepoata barbatului "revenit din morti", a povestit la randul ei pentru publicatia locala O Globo ca Goncalves isi petrecuse intreaga noapte la un pahar cu prietenii sai. El a auzit de propria sa inmormantare abia luni dimineata si a venit repede la cimitir pentru a clarifica lucrurile. Dupa cum a precizat Sampaio, unii membrii ai familiei zidarului aveau deja anumute indoieli cu privire la identitatea cadavrului.

Purtatorul de cuvant al politiei a confirmat si el ca au existat anumite dubii, insa cadavrul a fost identificat in mod corect in cursul zilei de luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.