Pentru realizarea sa, la festivalul organizat la Lyon, bucatarii au avut nevoie de 300 kilograme de branza mascarpone, 60 kilograme de crema, 192 de zahar, 180 de biscuiti, 4,8 de pudra cacao si 12 de ciocolata. La prepararea uriasei delicatese au mai fost folosite 78 de kilograme de galbenus de ou si 108 de albus (echivalentul a 4.000 de oua), cat si 120 litri de apa, 9 de cafea si 18 de vin Marsala.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
GALERIE FOTO | Cum arată Hotel Cișmigiu și ce așteptări au cei care-l conduc...
Sursa: wall-street.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Vista Bank finanțează un parc eolian al grupului Premer Energy
Sursa: futurebanking.ro
-
Nici nu a născut, dar și-a ales deja bona filipineză. Ana Baniciu va naște în...
Sursa: kudika.ro