Pe 6 decembrie 2009, ciclisti din intreaga lume vor porni pe autostrazi, sosele si drumuri de munte pentru a demonstra capacitatea si vointa oamenilor obisnuiti de a lua atitudine impotriva schimbarii dramatice a climei.
In ziua urmatoare, in Copenhaga, Danemarca, vor incepe cele mai importante negocieri din ultima decada cu privire la schimbarea climei, potrivit StopCO2.ro.

Provocarea Ride Planet Earth

Si tu poti lua parte la aceasta initiativa de oprire a schimbarii periculoase a climei prin participarea la Provocare, folosind astfel alternative sustenabile de transport. Pentru fiecare 1000 kilometri pe care Kim ii parcurge in drumul sau catre Copenhaga, el te provoaca sa gasesti o modalitate alternativa de transport (adica exclude masina) pentru cel putin 100 kilometri din drumul tau. Esti entuziasmat de idee? Romania participa si ea la Provocare, mergi la pagina de participare pentru a afla mai multe detalii si a te inregistra.

Convoiul "Cycle Change"

Alatura-te lui Kim Nguyen si altor ciclisti sustinatori ai proiectelor de mediu in drumul lor catre Copenhaga. Kim traverseaza Australia, Asia si Europa. Viziteaza pagina Ride Planet Earth blog pentru a afla locatia sa curenta si trimite un e-mail la kim@rideplanetearth.org pentru a aranja sa te alaturi Convoiului!

Ride Planet Earth a inceput pe 10 August 2008, cand Kim Nguyen, cu ajutorul unei echipe de prieteni si suporteri din Australia, a pornit sa parcurga pe bicicleta drumul dintre Brisbane si Copenhaga. El continua sa incurajeze oamenii sa i se alature, sa calatoreasca spre Copenhaga si sa ajute la diseminarea mesajul sau central: impreuna avem capacitatea si vointa de actiona chiar acum!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.