O companie italiana de sicrie a realizat un calendar inedit in care fotomodele voluptoase apar inconjurate de sicrie, intr-o atmosfera nu tocmai imbietoare.
Cofanifunebri este probabil unul dintre cei mai faimosi producatori de sicrie din lume. Compania italiana cu sediul la Roma nu a reusit sa-si faca faima doar producand sicrie bune. Asta ar face orice alta companie din industrie. In fiecare an, Cofanifunebri se mandreste cu noua colectie de sicrie intr-un calendar reprezentativ, cu diverse teme si promovat de fotomodele.

Anii trecuti modelele erau prietenele sau sotiile proprietarilor companiei, insa anul acesta au fost angajate profesioniste, iar pictorialul a fost realizat intr-o biserica veche, totul intr-o atmosfera gotica, funebra.

Calendarul Cofanifunebri 2010 poate fi achizitionat de pe situl oficial al companiei pentru 9.30 euro. De asemenea mai puteti cumpara tricouri Cofanifunebri, ceasuri sau brelocuri cu logo-ul firmei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.