O consola de jocuri XBox, aparent semnata de fosta candidata republicana la vicepresedintia Statelor Unite, Sarah Palin, a fost scoasa la vanzare pe site-ul de licitatii eBay, pentru suma de 1,1 milioane de dolari, relateaza AFP.
Palin ar fi semnat consola in timpul unui eveniment public din Wasilla (Alaska, nord-vestul SUA) in 24 iulie, cu doua zile inainte de a anuntat, spre surpriza generala, ca demisioneaza din functia de guvernator de Alaska. Ca dovada, vanzatorul, David Morrill, a publicat si trei fotografii cu Palin semnand consola, potrivit NewsIn.

El a anuntat ca XBoxul a fost retras de trei ori de la vanzare de catre eBay, dar indeplineste in prezent toate criteriile site-ului.

"Puteti avea acest obiect unic de 60 de gigabytes, in stare perfecta, inainte ca (Sarah Palin - n.red.) sa se lanseze in cursa pentru a deveni presedinte al Statelor Unite in 2012", primite Morrill.

Ultimul model de XBox, cu un hard-disk de 120 de gigabytes, se vinde in Statele Unite cu 299 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.