Compania nationala indiana Air India a anuntat duminica deschiderea unei anchete dupa o disputa cu schimburi de pumni intre membrii echipajului, care a avut loc in plin zbor, in fata pasagerilor inmarmuriti.
Potrivit NewsIn, care citeaza Times of India, membrii echipajului s-au lovit si s-au insultat reciproc sambata, in timpul zborului dintre Sharjah (Emiratele Arabe Unite) si New Delhi, dupa ce o hostesa i-a acuzat pe piloti de hartuire sexuala.

Incaierarea s-a propagat pana la bucatarie, apoi pana la compartimentele de calatori, spre marea stupefactie a celor 100 de pasageri prezenti. Cabina pilotilor a ramas chiar goala la un moment dat, iar unul dintre piloti a amenintat ca deturneaza avionul in directia Pakistanului.

Politia a inregistrat o plangere impotriva pilotilor pentru "atingere la pudoare", adauga Times of India.La randul sau, compania anunta intr-un comunicat ca cei doi piloti si doi membri ai echipajului au fost suspendati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.