In urma cu mai multe saptamani a circulat o stire conform careia o capra a dat nastere unui vlastar monstruos, cu turp de capra si cap de om. Acest lucru se intampla in localitatea africana Maboleni din Zimbabwe.
Oamenii de stiinta au cercetat ciudatat creatura, dar nu au realizat sa stabileasca cauzele aparitiei acesteia, desi cotidianul Zimbabwe Guardian a precizat clar ca este o creatura jumatate-om, jumatate-capra.

Intre timp, animalul a fost incinerat, potrivit News.com. In satul african au circulat diverse teorii despre animal. Batranii suspecteaza ca monstrul este de fapt un bebelus care a fost transformat in capra prin incantatii si vrajitorie. Tinerii cred ca este vorba despre un experiment genetic secret, coordonat de guvern, potrivit Cancan.

In ultima perioada, pe Glob aua aparut tot felul de craturi ciudate, de la Yeti in Polonia, pana la puiul de extraterestru gasit in Mexic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.