Un artist noncomformist din SUA s-a gandit ca arta ar trebui sa depaseasca orice bariera spatio-temporala, asa ca a creat singurul grafitti din lume, pictat pe nori.
Locuitorii din Brooklyn si Queens au ramas probabil cu gura cascata cand au vazut pe cer in loc de nori, un grafitti care ilustra norii. Cuvantul "nori" a fost scris de 5 ori cu majuscule, cu ajutorul unui avion special folosit pentru transmiterea a diverse mesaje, potrivit The Telegraph. La scurt timp, literele se transformau in mici norisori care aduceau cu adevaratii nori cumulonimbus.

Asa-zisa opera de arta a fost realizata de pictorul si artistul popular Ron English, cunoscut pentru combinatia dintre portretele lui Barack Obama si Abraham Lincoln (Abraham Obama), ce a circulat pe net inainte de alegerile din 2008.

Ron a dezvaluit detaliile proiectului sau ironic intr-un interviu acordat la inceputul anului, in care glumea ca si norii pot fi cumparati. "O sa angajez unul dintre acei piloti care conduc avioanele de desenat pe cer si o sa raspandesc "norii" de 20 de ori pe cerul Manhattan-ului", a declarat acest pe blogul de arta al lui Greg Walloch.

" Cuvintele se vor imprastia si vor arata ca norii. Acesti nori vor fi de vanzare",
a mai adaugat Ron. Ron a filmat desenatul norilot si a postat video pe situl sau Propaganda.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.