O mireasa din orasul argesean Mioveni a fost grav ranita, iar patru nuntasi au rani mai usoare, dupa ce masina cu care tanara fusese furata de la nunta a lovit in plin un alt autoturism care circula regulamentar, informeaza NewsIn.
Din cauza ranilor grave la cap, tanara a fost transferata la un spital din Capitala. Potrivit agentilor de la serviciul de circulatie Arges, accidentul s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, pe B-dul Dacia din orasul Mioveni, iar responsabilitatea celor intamplate o poarta o soferita in varsta de 23 de ani, care nu a respectat semnificatia indicatorului "cedeaza trecerea" intr-o intersectie din oras.

Prietena miresei conducea un autoturism Logan si a intrat in coliziune cu o masina Seat care era condusa, pe un drum cu prioritate, de un tanar de 22 de ani din localitate, student la Universitatea din Pitesti.

In urma impactului dintre cele doua autoturisme, cel mai grav a fost ranita mireasa, care statea pe locul din spate dreapta. Tanara de 25 de ani a fost transferata, in cursul noptii de sambata spre duminica, la un spital din Bucuresti, fiind foarte grav ranita la cap. Un alt ocupant al masinii, in varsta de 23 de ani, a primit ingrijiri medicale la Spitalul Judetean Arges. Ceilalti tineri au suferit rani usoare si nu au necesitat internare.

Nici unul dintre soferii implicati in accident nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice si ambii purtau centurile de siguranta. Pe numele soferitei care a provocat accidentul a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.