Salonul de tatuaje True Love Tatoos din Japonia iti ofera acum o sansa unica de a-i arata cuiva cat de mult il iubesti: tatuajul direct pe inima.

Nu este deloc o gluma, iar tatuajele sunt cat se poate de reale. Operatia dureaza aproximativ 3 ore, in functie de dificultatea tatuajului, si nu prezinta pericole majore desi, o recunosc chiar angajatii salonului, nu este intotdeauna lipsita de riscuri. Unul dintre impedimente este acela ca tatuajul nu este la vedere, dar ii poti demonstra iubitului sau iubitei ca acesta exista prin fotografiile realizate in timpul operatiei si prin filmul care reda integral modul in care a fost efectuat tatuajul, scrie Descopera.

„Nu este o operatie 100% sigura. Dar este mult mai periculos sa nu iti exprimi iubirea adevarata”, afirma unul dintre angajati, citat de Allpics4u.

True Love Tatoos nu duce lipsa de clienti si, in ciuda preturilor care urca pana la 12.000 de dolari americani pentru un tatuaj reusit, anunta ca a efectuat peste 500 de interventii artistice direct pe inima doritorilor. Tatuajele sunt realizate cu o cerneala speciala, care sa nu afecteze inima, dar sunt interzise celor care s-au dovedit alergici la cerneala. Exista chiar si o procedura de indepartare a tatuajelor, in cazul unor despartiri, dar ea nu este recomandata de catre specialisti. In schimb, clientii pot modifica forma tatuajului atunci cand sentimentele lor nu mai corespund cu cele ale persoanei iubite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.