Celebra carte "Alice in Tara Minunilor" va fi adaptata de scenaristul si regizorul britanic Nick Willing intr-un serial TV cu accente sexy, care va fi difuzat in decembrie pe canalul SyFy, potrivit The Telegraph.
Serialul bazat pe cartea lui Lewis Caroll o va avea ca protagonista pe Caterina Scorsone, o noua aparitie in lumea actoriei, care va juca alaturi de veteranii Tim Curry si Kathy Bates, scrie NewsIn.

In versiunea lui Nick Willing, personajul principal al povestii, Alice Hamilton, este o tanara independenta de 20 de ani, care traieste intr-un oras cu zgaraie nori si casino-uri condus de Regina de Cupa, interpretata de Kathy Bates. Pasarile flamingo din povestea lui Caroll sunt inlocuite cu motociclete si avioane.

Willing a declarat ca versiunea lui va avea accente sexy si va fi mai dura decat povestea originala. “Serialul nostru este foarte diferit de adaptarile fidele ale cartii. Am creat peste aspectele ireale din acea lume si am adaugat o puternica poveste de dragoste”, a declarat regizorul.

Producatorul executiv al serialului, Robert Halmi, a adaugat ca a venit timpul ca adultii sa se distreze cu aceasta poveste la fel de mult cum o faceau cand erau copii.

Serialul va fi lansat inaintea noului lungmetraj cu acelasi titlu, realizat de Tim Burton si cu Johnny Depp in distributie, care va rula pe marile ecrane din martie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.