O mireasa din China a facut senzatie joi cu o trena de peste doi kilometri, datorita careia spera sa intre in Cartea Recordurilor, transmite AFP.
A fost nevoie de peste 200 de invitati si de mai bine de trei ore pentru a derula trena rochiei de mireasa a lui Lin Rong, o invatatoare de 22 de ani. Trena are 2,2 kilometri si este impodobita cu 9.999 de trandafiri din matase, potrivit NewsIn.

Ideea a apartinut mirelui, un tanar angajat la caile ferate, Zhao Peng, in varsta de 28 de ani.

"Si lungimea rochiei si numarul de trandafiri din matase cusuti pe rochie au sanse sa intre in istorie. Dar nu-i nimic daca nu intram in Cartea Recordurilor", a spus el.

Recordul actual de lungime a unei trene este de 1.579 de metri, potrivit presei chineze.

"Nu vreau o nunta banala (...), dar nu puteam sa imi permit una intr-un balon", a explicat tanarul, care si-a cunoscut viitoarea sotie pe internet.
Tinerii chinezi care se casatoresc nu ezita sa cheltuie sume nebunesti pentru cele mai originale ceremonii. Totusi, gaselnita lui Zhao Peng, care l-a costat 40.000 de yuani (peste 4.000 de euro), ceea ce reprezinta multi bani in China, nu a fost pe gustul familiei.

"Sunt bani risipiti, dupa parerea mea, chiar daca inteleg ca vrea sa-si arate dragostea in aceasta zi importanta", a apreciat mama mirelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.