Un fotograf amator a declarat ca a imortalizat momentul in care un obiect zburator neidentificat urmarea un avion militar Hercules al Fortelor Aeriene Britanice, pe masura ce acesta se apropia de baza Lyneham din Wiltshire.
John Powell, in varsta de 56 de ani, sustine ca un obiect sferic neobisnuit se afla pe urmele navei militare in timp ce aceasta se pregatea de aterizare. Profesorul pensionat se ocupa de gradina casei sale aflata in apropierea de Westbury atunci cand a observat ca lumina soarelui se reflecta din obiectul circular, scrie The Telegraph.

Reprezentantii Ministerului de Aparare au declarat ca nu vor investiga chestiunea deoarece nu o considera o “posibila amenintare”: Ministerul de Aparare examineaza astfel de rapoarte doar pentru a stabili daca spatiul aerian britanic a fost compromis de activitati militare ostile sau neautorizate.“Daca nu exista evidenta amenintarii, nici macar nu incercam sa indentificam natura fiecarei marturii raportate”, au mai adaugat oficialii, citati de Descopera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.