Chris Stewart este singurul om din lume care a fost decapitat intr-un accident de masina si a reusit sa pacaleasca moartea.
Tanarul in varsta de 14 ani este singurul din cei sase supravietutori din lume care si-a revenit complet dupa ce craniul a fost separat de gat.

Chris, un junior sofer de curse, a suferit in urma cu 2 ani o "decapitare interna", in timp ce autovehiculul lui a fost distrus dupa ce intrat intr-un gard de protectie. Paramedicii care i-au imobilizat gatul si l-au dus la spital, au spus ca doar cu un milimetru daca se mai misca, baiatul nu ar fi supravietuit.

Dupa 6 ore pe masa de operatii si 19 zile la terapie intensiva, timp in care a fost tinut in coma pentru a nu face vreo miscare fatala, viata lui Chris a fost salvata, potrivit Mirror. Acum, la noua luni de la accident, baiatul a reinceput sa mearga, sa inoate, si s-a intors pe pista, desi mama lui i-a interzis acest lucru.

Doar 16 astfel de cazuri au mai existat in lume, 11 dintre victime nesupravietuind, unul este cuadraplegic, iar alti trei partial-paralizati. Doar Chris s-a recuperat complet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.