Sexologii din Germania au spulberat mitul conform caruia se credea ca sexul spontan este cel mai satisfacator.
Noi studii in domeniu au demonstrat ca actul sexual trebuie sa se desfasoare la ore fixe, stabilite cu strictete. Initiatoarea sfatului "Sex la ora fixa" este terapeuta in materie de sex Barbara Balladini, ajutata de catre terapeutul de cuplu Ariane von Thuengen. Acestea sustin ca cel mai bine ar fi ca partenerii sa stabileasca o data si o ora fixa pentru a face dragoste, evitand astfel tensiunile ce s-ar putea ivi din cauza lipsei de sincronizare, informeaza Austrian Times.

"Multi oameni cred ca fixarea unei date fixe pentru sex este destul de ne-romantic si sunt de parere ca doar sexul pe nepusa masa este bun",
declara Balladini, insa s-a demonstrat ca in epoca vitezei, cand majoritatea cuplurilor de cele mai multe ori nu au timp sa mai faca sex, aceasta solutie este salvatoare.

Von Thuengen membra a grupului Pro Familia este de asemenea de acord: "Cuplurile ar trebui sa-si fixeze o data macar odata pe saptamana-poate avea un efect uimitor asupra relatiei. Este necesar mai ales pentru cuplurile foarte ocupate, care vor sa se asigure ca o sa-si rezerve si o partida de sex pe agenda lor".

"In plus, unele femei isi pierd interesul mai ales dupa ce nasc, iar o data fixa ar rezolva aceasta problema" , mai declara aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.