Sa fii vrajitoare in zilele noastre nu este tocmai cea mai bine platita slujba din lume, insa in mod sigur se poate lauda ca fiind cea mai ciudata. BBC prezinta cazul unui operator turistic care cauta...o vrajitoare. Salariul? Peste 55.000 de euro pe an.
Ce trebuie sa faca vrajitoarea pentru a primi jobul? Simplu: sa locuiasca in pesterile Wookey Hole si sa faca trucuri de vrajitorie si magie. In plus, doritorii trebuie sa fie capabili sa chicoteasca si sa nu fie alergici la pisici. Oferta a aparut dupa ce persoana care ocupa postul respectiv si-a dat demisia.

"Am ramas fara vrajitoare deocamdata, asa ca trebuie sa gasim pe cineva sa ocupe locul cat mai curand posibil", a declarat angajatorul, citat de BBC.

In plus, reprezentantul Wookey Hole doreste ca toata treaba sa fie facuta "pe bune", aplicanta la job sa fie o adevarata Baba Cloanta, pentru ca oamenii care trec prin pesteri sa poata simti pe pielea lor cum erau locurile acelea in timpurile de demult. Remuneratia va fi facuta doar pentru munca bine facuta, mai ales in vacantele de vara, dar si de Halloween sau de Craciun.

Interviul pentru job va avea loc in data de 28 iulie, candidatilor cerandu-li-se sa vina imbracati deja de serviciu si inarmati cu "orice echipament esential pentru o vrajitoare".

Din cauza legii privind discriminarea sexuala, nu se poate cere ca postul sa fie ocupat de o femeie, decat daca Wookey Hole poate furniza "dovezi documentare ca vrajitoarea originala era o femeie", mai noteaza BBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.