Fanii lu Michael Jackson sunt dispusi sa plateasca sume enorme pentru a intra in posesia unor suveniruri care sa le aminteasca de idolul lor. Marturie stau mai multe astfel de obiecte achizitionate prin intermediul site-ului de licitatii eBay.
Dupa cinci zile de licitatie, un pulover care a apartinut regelui muzicii pop a fost vandut pentru 36.000 de lire, relateaza NewsIn citand cotidianul britanic The Sun. O palarie Fedora neagra, semnata de Michael, pe care acesta a daruit-o unui dansator in urma unui concert se vinde pe eBay pentru 8.000 de lire, iar un tricou oficial de la Neverland a atins deja pragul de 3.000 de lire.

Fanii cu mai putini bani pot licita pentru suveniruri mai mici, insa semnificative, precum o bucata rupta din maneca unei jachete a lui Michael Jackson, care a ajuns la pretul de 23 de lire.

Un bilet rar de intrare la Neverland a ajuns la pretul de 656 de lire. La mare cautare pe site-ul de licitatii sunt insa si bilete vechi de la concertele lui Michael.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.