Nick Vujicic s-a nascut fara maini si fara picioare , dar a invatat sa joace fotbal, sa inoate si sa faca surfing, relateaza The Telegraph.
Singurul ajutor al tanarului in varsta de 26 de ani este un mic piciorus care il ajuta sa isi tina echilibrul. "Eu ii spun pulpa de gaina. Fara el as fi pierdut" a declarat Nick, care locuieste in Los Angeles.

"In apa plutesc mult mai usor fiindca nu am membre, iar piciorusul il folosesc pe post de elice" a adaugat tanarul. La nasterea sa, parintii au fost atat de socati incat nu l-au putut lua in brate pana la varsta de patru luni. Dizabilitatea tanarului nu a putut fi explicata de doctori. "Mama mea era asistenta si a facut tot ce trebuia in timpul sarcinii, insa tot se considera vinovata pentru conditia mea. Tatal meu m-a pus in apa petru prima oara la varsta de 18 luni si asa am invatat sa inot."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.