Un adolescent in varsta de 14 ani a fost exmatriculat de la liceu deoarece are mustata, titreaza, miercuri, "Mail Online".
Tanaului Akaash Iqbal i s-a spus ca infatisarea sa nu corespunde cu regulile Academiei din Manchester si ca nu va fi primit inapoi pana nu se va supune normelor. Insa tatal sau a descris excluderea drept "o prostie" si a insistat ca baiatul sau este prea mic pentru a incepe sa se rada.

"Ne-au spus ca mustata nu face parte din uniforma. Am crezut ca este o gluma la inceput. Ce ar trebui sa faca tinerii cu religia Sikh (initiata la sfarsitul secolului al XV-lea de Guru Nanak, aceasta religie combina elemente din cea hinduista si islamica -n.r), care nu le permite sa se rada? Nu ii mai lasa sa invete?", a declarat uimit Mahmood. Akaash, care este in clasa a zecea, spune ca a fost foarte jenat de incident.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.