Viagra nu foloseste doar la cresterea performantelor sexuale, ci chiar la salvarea vietii in cazuri extreme. Asa se face ca un bebelus care s-a nascut cu o boala grava de inima este mentinut in viata tocmai cu medicamentul anti-impotenta.
Potrivit "The Scottish Sun", micutul Alfie Oliver are nevoie de sase doze ale acestui medicament in fiecare zi. Doctorii ii avertizasera pe parinti ca bebelusul nu mai are decat cateva saptamani de trait, in urma unei operatii la inima facute cu opt luni in urma. Cu toate astea, baietelul se pregateste sa-si sarbatoreasca implinirea unui an de zile peste doua saptamani.

Alfie s-a nascut cu doua dintre arterele principale inversate si chirurgii le-au schimbat intre ele, cand copilul nu avea decat 16 zile de viata. In timpul unei a doua operatii la trei luni de zile, Alfie a suferit un atac de cord si a fost dus la terapie intensiva.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.