Daca in China se gatesc serpi si alte vietati, faptul ca un coreean mananca peste crud poate ca nu e ceva din cale-afara. Cel putin pentru cei cu stomacul tare. Liderul nord-coreean Kim Jong-Il prefera insa sa ii inghita in timp ce ei inca se mai zbat. Iar companie ii tin tinere goale care se misca pe ritmuri americane. Doar nu degeaba tine mortis ca tara-i sa devina o putere nucleara, titreaza "The Sun".
Liderul in varsta de 68 de ani ia pestii de marimea unei halbe si ii spala cu vinuri frantuzesti si coniac, chiar daca doua milioane dintre cetatenii sai au murit de foame, scrie presa britanica. Fostul sau bucatar, Kenji Fujimoto a declarat ca lui Kim ii plac atat de mult pestii proaspeti, incat ii poate manca in timp ce inca se zvarcolesc. Mai mult, pentru ca festinul sa fie complet, Kim il asezona cu femei care dansau goale pe "muzica de dans americana".

In timp ce Kenji, in varsta de 56 de ani, care se ascunde in prezent in Japonia, a scris o carte "I was Kim Jong-il's Cook", despre gusturile culinare ale liderului coreean, Kim a suferit un infarct anul trecut si si-a numit fiul, Kim Jong Un, de 26 de ani, urmas la functie, in 2012. De asemenea, acesta se pare ca e un fan al lui Jean-Claude Van Damme si un bautor inrait, mai precizeaza "The Sun".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.