Intr-o lume in care valorile si principiile morale par sa nu mai aiba aceeasi importanta de altadata, un american a dovedit ca bunul simt inca mai exista, ratand sansa de a se imbogati. Si asta pentru ca el a gasit nu mai putin de un sfert de milion de dolari in niste pungi, pe strada si i-a... returnat proprietarilor.
David Jenks a gasit banii, dupa ce a iesit din magazinul sau de antichitati intr-o seara, in Siracuza, New York, conform "Ananova". "Ma duceam la masina, dupa o camasa curata, cand am vazut pungile de gunoi pe marginea strazii", a declarat barbatul, care, cand s-a dus sa dea pungile la o parte, si-a dat seama ca erau pline cu bancnote.

Acestea se pare ca ar fi cazut dintr-un vehicul blindat Brinks. Directorii firmei incearca acum sa stabileasca cum au ajuns banii pe marginea strazii. "E cea mai mare cantitate de bani pe care am vazut-o vreodata. Ma bucur foarte mult ca am fost acolo. Am fost fericit sa returnez banii", a mai adaugat David, conform precizarilor "Ananova".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.