Elisabeth Fritzl, victima timp de 24 de ani a incestuosului sau tata, face subiectul unor speculatii conform carora s-ar fi indragostit de bodyguardul sau si s-ar fi mutat impreuna cu acesta, scrie publicatia britanica Daily Mail.
La doua luni dupa condamnarea lui Josef Fritzl la inchisoare pe viata, o publicatie austriaca afirma ca Elisabeth, in varsta acum de 42 de ani, are o relatie cu un bodyguard identificat Thomas W.

Acesta a fost desemnat de autoritati sa o pazeasca pe Elisabeth si cei sase copii, al caror tata este propriul ei tata.

Nu este clar daca cei sase copii locuiesc cu mama lor si Thomas sau daca au ramas in locuinta care le-a fost pusa la dispozitie la inceputul acestui an.

Cotidianul Oesterreich afirma ca noua locuinta se afla in districtul Perg din nordul Austriei si ca Thomas ar fi singurul barbat cu care Elisabeth are o relatie consimtita, dupa rapirea ei, in 1984.

Elisabeth avea doar 18 ani cand tatal ei a drogat-o cu eter si a inchis-o in subsolul amenajat in casa din orasul austriac Amstetten, la doua ore de Viena.

Timp de 24 de ani, Josef a violat-o de 3.000 de ori. Elisabeth a adus pe lume sapte copii, dintre care unul a murit la trei zile dupa nastere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.