Incredibil 8 Mai 2009 02:15
Este putin probabil ca Sukaina al-Zayer sa fie candidata la titlul de regina a frumusetii in oricare alt colt al lumii, decat la sauditi, si asta pentru ca tanara isi acopera fata si corpul in robe negre si cu un val musulman, astfel incat nimeni sa nu-si dea seama cum arata. De altfel, dupa cum ea insusi marturiseste, cu umor, e "un pic grasuta".
Insa, potrivit "China Daily", la singurul concurs de frumusete din Arabia Saudita, juriul nu este interesat de un corp sau o fata perfecte. Ceea ce cauta ei in cadrul competitiei "Miss Moralitate" este o concurenta care sa dovedeasca cel mai mare devotament si respect pentru... parintii sai.

"Ideea acestui concurs este sa masoare angajamentul candidatelor fata de moravurile islamice. Este o alternativa fata de decandenta pe care alte concursuri de frumusete o promoveaza, prin evidentirea doar a corpului si infatisarii femeii", a declarat fondatorul competitiei, Khadra al-Mubarak. Aceasta a mai adaugat ca cea care va castiga nu trebuie neaparat sa fie frumoasa, intrucat juriul e interesat de frumusetea sufletului si de principiile sale morale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.