Incredibil 8 Mai 2009 02:11
Chanel, cel mai batran caine din lume, a celebrat a 21-a aniversare (147 de ani cainesti), miercuri, primind drept cadouri o diploma din partea reprezentantilor Guinness Book of Records, dar si o noapte petrecuta la un hotel de lux pentru catei.
Chanel, o catelusa Teckel (soricar), a purtat cu aceasta ocazie un pulover portocaliu si ochelari rosii, la fel ca stapana ei, Denice Shaughnessy, care a acceptat certificatul din partea reprezentantilor Guinness Book of Records.
Pentru a verifica varsta cainelui, acestia au cercetat certificatul veterinar, diverse fotografii, precum si declaratiile a patru martori. Chanel a devenit cel mai batran catel din lume, dupa decesul lui Butch, care a murit in 2003, la varsta de 28 de ani (203 ani cainesti). Desi a fost putin cam agitata, Chanel a pozat in fata fotografilor. Denice Shaughnessy a declarat ca Chanel oboseste repede, poarta ochelari impotriva cataractei atunci cand sta la soare si ca doarme foarte mult pe pernuta ei speciala, ea suferind din cauza unei tumori benigne la unul din picioarele din spate. "Am crescut-o ca pe o persoana", a explicat Shaughnessy, in varsta de 51 de ani. Ea a primit-o pe Chanel de la adapostul pentru animale cand catelusa avea doar sase saptamani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.