Incredibil 7 Mai 2009 02:58
Locuitorii micutului oras Aschau din Schleswig-Holstein au fost dusi la exasperare de asa numitii swingers, adepti ai sexului in grup, care au invadat plaja si care isi vad linistiti de orgiile lor sexuale, chiar si atunci cand in preajma sunt copii.

Asaltat de reclamatii, primarul oraselului, Hilmar Marohn, a decis in sfarsit sa puna piciorul in prag si sa le interzica amatorilor de sex in grup sa-si faca de cap in public. Acestia risca amenzi si o pedeapsa cu inchisoarea de pana la un an, relateaza "Bild" in editia electronica de miercuri.

Aschau , un orasel german pitoresc, cu un restaurant, o zona de camping si o mica plaja folosita pana acum de familii, era cunoscut ca un loc cat se poate de linistit. Zona a fost insa "descoperita" de swingeri, care au dat sfoara in tara pe internet ca Aschau este un loc perfect de intalnire pentru amatorii de orgii sexuale. "Este cea mai tare plaja in materie de sex din Schleswig-Holstein", a scris unul dintre acestia, in timp ce altul povestea ca "Multe se intampla in nisip: cinci barbati, doua femei...". In scurta vreme, pitorescul orasel a fost invadat de adeptii sexului in grup, care si-au vazut in tihna de orgiile lor, chiar si atunci cand in preajma se aflau copii. "Am fost cu copiii mei in pe plaja cand, dintr-o data, am observat chiar langa noi un cuplu care intretinea relatii sexuale!", a declarat indignata o mama.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.