Incredibil 7 Mai 2009 13:45
Un barbat fara adapost din Coreea de Sud, care a murit luna trecuta, si-a petrecut ultimii ani din viata in mizerie, pentru ca nu si-a putut aminti numele adevarat, pentru a putea retrage bani dintr-un cont in care avea 75.500 de euro, a informat miercuri un oficial local

Barbatul, care a murit de cancer la varsta de 56 de ani, deschisese un cont la o banca in 1993 sub un alt nume. Cateva luni mai tirziu, contul a fost blocat conform unei legi care interzice folosirea unui nume de imprumut, in vederea combaterii coruptiei.

Depunerea de bani era totusi autorizata in continuare, dar titularul contului trebuia sa se inregistreze sub numele adevarat pentru a putea retrage bani, ceea ce fara domiciliu fix nu se poate face.

"Nu si-a putut aminti numele adevarat sau locul nasterii. Am incercat sa il identificam, dar fara succes", a spus oficialul.

Barbatul, care dormea pe strada, continua sa depuna bani in contul sau, spunand ca la un moment dat dorea sa-si cumpere o casa. Banii vor reveni statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.