Incredibil 6 Mai 2009 03:57
Unul dintre copii facuti de Joseph Fritzl, numit de presa monstrul din Austria, cu fiica sa, Elisabeth, a fost cat pe ce sa scape din subsolul in care traise toata viata, atunci cand tatal sau nu a inchis bine una dintre usi.

Din nefericire, copilul s-a blocat cand a ajuns la scari, el nemaivazand pana atunci nimic asemanator si neavand curaj sa le "escaladeze". Aceasta informatie a iesit la iveala in timpul discutiilor dintre Fritzl si psihiatrul Adelheid Kastner, care urmeaza sa decida la ce inchisoare ar trebui sa-si ispaseasca austriacul condamnarea pe viata, relateaza "The Mirror" in editia electronica de marti.

Joseph Fritzl, in prezent in varsta de 74 de ani, i-a tinut pe trei dintre cei sapte copiii ai sai cu fata lui Elisabeth - Kerstin, acum in varsta de 20 de ani, Stefan, de 19 ani si Felix, de sase ani - intreaga lor viata inchisi in subsolul casei sale. Insa unul dintre ei - fie Kerstin, fie Stefan - a fost la un moment dat la un pas de libertate. Frtizl nu inchisese bine usa si copilul a deschis-o, ajungand la scari. Din nefericire, el nu mai vazuse niciodata scari si s-a intors resemnat in subsol. "Unul dintre copii a patruns la intrare pentru a fugi. Dar nu a stiut cum sa urce scarile. Sa nu uitam ca micutii nu folosisera in viata lor scarile", a declarat Kastner.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.