Incredibil 6 Mai 2009 03:55
Nu, nu este o gluma. Si animalele au emotii inainte sa apara in public sau la televizor. O demonstreaza cazul celui mai mare iepure din lume, care a murit brusc, cu doar cateva ore inainte sa apara intr-o emisiune tv.
Potrivit tabloidului "The Sun", saltareata Amy, cu o lungime de 1.20 metri si o greutate de 20 de kilograme, pare sa fi suferit un atac de cord. Proprietara, Annette Edwards, in varsta de 56 de ani, a zburat din Marea Britanie pana la Milano, special pentru a aparea in varianta italiana a emisiunii "Record Breakers".

Dar o zi intreaga in fata camerelor s-a dovedit a fi prea mult pentru Amy. Ea a murit in aceeasi noapte, intr-o camera de hotel. "Este o enigma. Era sanatoasa, nu chiar atat de batrana pentru un iepure si totusi veterinarul a considerat ca poate sa zboare cu avionul", a declarat, devastata, stapana iepurasului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.