Un sirb care a inventat o masina pentru sex destinata femeilor invita occidentalele sa o incerce, pentru ca sirboaicele au dat bir cu fugitii cind au aflat despre ce este vorba. Nesa Proka, din Krusevac, tocmai si-a scos un patent pentru ceea ce el numeste "cea mai performanta masina de sex", la care a muncit asiduu in ultimii trei ani. Dispozitivul functioneaza cu un motor electric alimentat cu motor trifazic, de 380 de volti, si simuleaza sexul cu ajutorul unui penis artificial de 20 de centimetri. "Aparatul meu are un penis artificial care poate face pina la 180 de miscari pe minut. Un barbat poate atinge aceasta intensitate a miscarilor pentru doar cinci secunde, dar aparatul o poate tine asa cit de mult vrea "partenera", atita timp cit se doreste.

Masina are, de asemenea, o telecomanda care permite reglarea vitezei si a intensitatii in functie de preferintele femeii", explica inventatorul sirb. Proka s-a hotarit ca ar fi mai bine sa o vinda in Occident deoarece in Serbia publicul feminin a primit cu reticenta stirea despre masinaria sa. "Femeile din vest sint mult mai liberale", se lamenteaza el. Cu toate acestea, citeva localnice au avut curiozitatea de a veni la el in garaj, macar sa se uite la dispozitiv.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.