Incredibil 4 Mai 2009 02:07
Te-ai gandit vreodata ca este scris in stele sa fii cel mai bun la pat sau sa ai cel mai mare succes la femei? Si daca nu ai mai avut o relatie sexuala de multe luni, sa stii ca este doar un ghinion, nu este mana destinului. Astrele stiu, despre fiecare dintre noi, care sunt performantele sexuale, limitele in materie de sex, modalitatile prin care seducem si tehnicile pe care le folosim de fiecare data, informeaza FOXNews, citat de ziare.com.
Bebecul - rapid, furios, bun

Barbatii din zodia berbecului sunt foarte pasionali. Atat de pasionali incat la ei sexul se face contra cronometru. Totul este foarte repede facut, cu nerv si furie. Ei se implica mult intr-o relatie si sufera daca sunt respinsi. Cu toate acestea, autoconservarea functioneaza foarte bine la ei, isi revin rapid si cauta o alta prada a dorintelor lor sexuale.

Taurul - incet, sigur, pasional

Taurii nu se grabesc niciodata. Ei trebuie sa simta fiecare atingere si sunt rabdatori cu fiecare gest sau cuvant al partenerilor. Nu se misca foarte mult in pat pentru ca nu miscarea sexuala conteaza pentru ei ci sentimentul partidei de sex. Sunt loiali din cauza comoditatii lor si chiar daca lucrurile nu merg intr-o relatie, ei sunt ultimii care afla ca sunt probleme.

Gemeni - rationali pana la capat

Gemenii nu fac nici o miscare daca ea nu este pe deplin justificata. Nu ii poti saruta pentru ca simti ci pentru ca vrei sa faci sex si sarutul este un bun stimulent. Pentru ca gemenii sa ajunga pe culmile placerii, ei trebuie sa fie excitati intelectual, dupa care sunt cei mai buni amanti. Se plictisesc foarte repede, deci, pentru a aduce un geaman in pat trebuie sa te documentezi mai intai.

Racul - in viata inapoi, in pat inainte

Racul traieste clipa. Pentru el sexul inseamna siguranta, sentiment investit, protectie. Este foarte important sa iubeasca persoana cu care se trezeste dimineata langa el. Sunt foarte loiali si, daca le-ai aratat increderea ta, nu renunta la tine, iar sexul nu este decat o implinire a unor sentimente sincere.

Leul - rege si infantil

Sexul cu un leu trebuie sa fie gandit precum un spectacol in care el sa fie aclamat. Nu poti face sex si atat cu nativii acestui semn zodiacal pentru ca se supara foarte repede daca nu le sunt laudate performantele sexuale, zonele intime sau modul in care arata. Orgoliul nemasurat al leilor ii transforma din regi in simpli infantili care vor sa se simta doar ei bine in pat, cu orice riscuri.

Fecioara - intai o vorba de duh, apoi sex

Fecioarele sunt cucerite de intelectualitatea partenerului. Ele fac sex daca inteligenta lor este cucerita. Vorbele de duh si demonstratiile stiintifice sunt cele mai bune replici de agatat in acest caz. Fecioarele vorbesc mult atunci cand fac sex, le place comunicarea, chiar si atunci cand trebuie sa taca si sa simta momentul. Au foarte mult sex appeal si acest lucru ii transforma in foarte buni amanti.

Balanta - gratie si sarm

Balantele nu fac sex cu oricine. Ei calculeaza indelung escapadele amoroase si sunt cei mai gratiosi amanti. Pentru ei conteaza cel mai mult placerea ambilor parteneri. Nu conteaza cat de mare este preludiul ci cat de bun a fost. Ei sunt echilibrati pana si in pat. Se lasa in voia placerilor carnale si, daca nu se pot relaxa atat cat trebuie, nu ofera tot potentialul lor sexual.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.