Toata lumea asteapta cu nerabdare sarbatorile pascale ce se apropie. O gaina din Croatia pare, insa, mai decisa ca oricand sa isi scape stapanii de vopsitul oualor.
Mai exact, un fermier croat va beneficia de pe urma unui eveniment neobisnuit si va sparge la masa de Paste un ou verde natural depus de o gaina de pe proprietatea sa, titreaza "Ananova". Stipa Gregacevic a ramas inmarmurit cand gaina sa, Fata, a inceput sa depuna oua colorate, la ferma familiei din Forkusevci. "Nu pot explica exact ce se intampla. Unii spun ca este din cauza ca le dam sa manance si ardei iute. Consumatorii sunt foarte fericiti si sunt dispusi sa dea dublu pentru un carton de oua colorate natural. Suntem o ferma organica si mereu ni se spune sa fim si mai verzi. Insa, nu cred ca la asta se gandeau oamenii de stiinta", a declarat barbatul, potrivit Ananova.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.