O femeie din SUA, care nu mai putea avea copii, si-a imbatat si drogat fiica in varsta de 13 ani ca partenerul ei de viata sa poata face sex cu adolescenta.
O femeie din Pennsylvania, SUA, a fost arestata de politisti, ea fiind acuzata ca si-a imbatat si drogat fiica in varsta de 13 ani astfel incat iubitul ei, tatal vitreg al fetei, sa o poata lasa insarcinata pe minora. Shana Brown, in varsta de 32 de ani, nu mai putea sa faca copii, insa isi dorea cu disperare un urmas cu actualul ei iubit, Duane Calloway. Cei doi au decis sa o ameteasca pe fiica Shanei astfel incat barbatul, in varsta de 40 de ani, sa poata face sex cu ea. Victima a povestit politistilor ca in decembrie 2008 mama ei ii propusese sa se culce cu tatal ei vitreg, insa ea a refuzat. De atunci Calloway a incercat sa o violeze de trei ori. Luna trecuta, fata a povestit ca a lesinat dupa ce a baut acasa un suc si s-a trezit pe jumatate dezbracata. O saptamana mai tarziu, adolescentei i s-a facut rau, moment in care iubitul mamei ei a violat-o. Victima a fost cea care a anuntat politia despre ce se intamplase, cei doi fiind arestati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.