Muzicianul catalan Victor Sanmarini, in varsta de 34 de ani, intentioneaza sa cante neintrerupt 144 de ore pentru a strange bani in beneficiul copiilor care sufera de sindromul West, dar si pentru ca vrea sa intre in Cartea Recordurilor.
Victor Sanmarini, un muzician catalan din Sant Feliu de Guixols, si-a propus sa intre in Cartea Recodurilor. Mai precis, tanarul in varsta de 34 de ani vrea sa bata toba neintrerupt timp de sase zile pentru a strange bani in beneficiul copiilor care sufera de sindromul West, un tip de epilepsie infantila de care a suferit si sora artistului, care a murit la varsta de sapte ani.

Maratonul muzical a inceput ieri si este preconizat a se incheia marti dimineata. In tot acest timp, Victor va interpreta 72 de melodii, care se vor repeta o data la cinci ore. Dupa fiecare cantec, muzicianul poate face o pauza de 30 de secunde, durata perioadei de odihna urcand la cinci minute, la finalul unei ore de spectacol.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.