Saptamana trecuta, o captura realizata la castelul Tallanton a fost declarata cea mai reusita fotografie din lume a unei fantome. Datand din luna mai a anului trecut, poza respectiva prezinta in fundal o neobisnuita prezenta, strecurata printre ruine, imbracata in haine de epoca.
Fotograful a declarat ca era singur in acel moment, iar testele facute asupra fotografiei au confirmat faptul ca aceasta nu a fost modificata digital. Pe deasupra, 40% din cei care au vazut-o au fost de acord ca este o fantoma. Iar acum, o alta poza - din acelasi loc, dar veche de 32 de ani - a iesit la iveala, intarind teoria existentei fantomelor. Facuta de Grace Lamb, fotografia ii are ca protagonisti pe Hugh - sotul acum decedat al femeii - si pe cei doi copii ai acestora, Paul si Kelly. Insa, in fundal, in dreptul a ceea ce odata fusese o fereastra, se intrezareste silueta fantomatica a unei femei. Fotografia, care a zacut aruncata in sertarul femeii peste 30 de ani, a starnit mari controverse, oamenii de stiinta straduindu-se acum sa afle cat de adevarata este ea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.