O pereche de adidasi cu navigatie prin satelit va revolutiona modul in care vom gasi diferite adrese. Incaltamintea sportiva va costa circa 150 de euro si va contine un cip cu GPS, asemenea aparatelor folosite in masini, titreaza "The Sun".
Prin introducerea codului postal in ecranul de pe limba adidasului, acesta va ghida purtatorul pana la destinatia dorita. De asemenea, un led colorat de pe varful fiecarui pantof va actiona ca un indicator vizual, pentru momentele in care persoana trebuie sa mearga la stanga, la dreapta sau in directia inainte.

De asemenea, adidasii sunt dotati, la calcai, cu o mica boxa impermeabila, prin care o voce va ghida purtatorii pe ruta potrivita sau va anunta abaterea de la aceasta. Mai mult, pantofii dotati cu navigatie prin satelit si functionali cu ajutorul a doua baterii reincarcabile, vor putea fi conectati la casti cu bluetooth astfel ca trecatorii sa nu fie deranjati de vocea monotona a robotului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.