Se pare ca barbatii barfesc mai mult decat femeile, potrivit unui studiu recent. Conform cercetatorilor, barbatii petrec in media 76 de minte pe zi discutand despre diferite lucruri cu colegii de serviciu, fata de femei, care petrec doar 52 de minute, titreaza "Daily Telegraph".

Printre subiectele favorite se numara povesti despre betii, fostii colegi de scoala si cele mai atractive femei de la serviciu. In timp ce femeile se plang de colege si prietene, de activitatile sexuale ale altor persoane si de cresterea in greutate a amicelor.

Studiul, la care au participat 5.000 de oameni, a fost condus de www.onepoll.com. Cercetatorii au descoperit ca biroul este locul preferat al barbatilor de a barfi, in timp ce femeile o fac in confortul propriei case. O treime dintre barbati sunt fericiti cand discuta cu colegii de serviciu, iar 58% dintre ei spun ca atunci cand barfesc simt ca fac parte din grup. Se pare ca, pentru 31% dintre ei, a barfi cu partenera de viata este mai bine decat a face sex.

Alte subiecte abordate de barbati sunt stirile locale, zvonurile despre relatiile din birou sau despre sex, avansari si salarii. "De obicei credem ca femeile sunt cele care raspandesc zvonuri si isi barfesc prietenii pe la spate. Insa, noul studiu demonstreaza ca barbatii sunt si mai rai decat femeile. Ei iubesc scandalul si vor face orice sa fie in centrul atentiei", a declarat purtatorul de cuvant al Onepoll.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.