Femeile adora sa fie trezite cu sarutari, iar partidele de sex cu ochii carpiti de somn vor parea un vis pentru ele. Barbatii insa trebuie sa se foloseasca de toata puterea lor de seductie si romantismul de care pot da dovada.

Mai intai trebuie sa cumperi cateva lumanari parfumate, arome afrodisiace, sa alegi muzica potrivita si sa te inarmezi cu rabdare. Poate partenera ta nu vrea sa fie trezita, tocmai de aceea vei duce o adevarata lupta de convingere cu ea, informeaza Askmen.com, citat de ziare.com.

Nu incerca sa aprinzi lumina. O vei trezi brusc si nu va aprecia deloc nici lumanarile, nici muzica si cu atat mai putin faptul ca tu esti gol si ea trebuie sa se trezeasca devreme a doua zi. Lumanarile parfumate, muzica in surdina si lumina difuza vor asigura ambianta perfecta. Incepe cu mangaierile si sarutarile. Incepand de la picioare, stomac si buze, sarutarile tale trebuie sa ii ofere primele semne ale intentiilor pe care le ai.

Mangaie usor trupul ei, fara sa o trezesti, saruta si partile intime, maseaza usor sanii, dupa care poti incepe sa o dezbraci. Miscarile vor fi foarte delicate, pentru ca partenera inca sa mai creada ca este intr-un vis. Atunci cand se va trezi, va trebui sa fie goala si dornica de a face sex, indiferent de ora sau de planurile de a doua zi. Joaca-te cu parul ei si incearca sa ii soptesti lasciv cateva cuvinte la ureche. Nu uita ca si aceasta parte a corpului trebuie sarutata, pentru a putea primi declaratiile tale de dragoste.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.