O bucata de sapun, pe care realizatorul ei spune ca a facut-o din grasimea extrasa premierului italian Silvio Berlusconi prin liposuctie, a fost prezentata in cadrul unei expozitii deschise la Basel, in Elvetia. Posesorul cere 16.000 de euro pentru acest sapun-unicat. Gianni Motti, in varsta de 47 de ani, a povestit presei ca premierul italian si-a facut cateva operatii estetice intr-un spital de lux din Lugano, Elvetia, frecventat de celebritati din intreaga lume.

"In urma cu cateva luni, Berlusconi a suferit un lifting facial si o liposuctie. Un prieten foarte bun de-al meu lucreaza in acest spital si a recuperat grasimea indepartata premierului. Avea consistenta jeleului si mirosea ca untul stricat. Din aceasta grasime am realizat sapunul pe care vi l-am prezentat", a declarat Motti ziaristilor.

Barbatul s-a declarat dispus sa cedeze o mica parte din aceasta creatie pentru realizarea unor teste ADN care sa confirme ca grasimea provine de la Berlusconi. Motti a botezat acest sapun "Mani Pulite" (n.r. - "Maini Curate"), in semn de protest fata de coruptia si mafia din Italia, de care actualul premier al tarii nu ar fi tocmai strain. "Cred ca oamenii si-ar dori sa se spele pe maini cu o bucata din Berlusconi, insa numai cine plateste 16.000 de euro o va putea face", a mai spus Motti.

Presa din Italia a speculat inca de vara trecuta ca Berlusconi a apelat la minunile chirurgiei plastice, dupa ce acesta a aparut cu o bandana pe cap la o intalnire cu premierul britanic Tony Blair. Dupa cateva luni in care aceasta presupunere nu a fost confirmata, in ultimele zile ale anului trecut Berlusconi a recunoscut ca si-a facut un implant capilar.

La inceputul anului 2004 Berlusconi si-a mai facut o operatie estetica in jurul ochilor, interventie confirmata de Umberto Scapagnini, unul din medicii premierului. Chiar daca numai aceste doua operatii au fost confirmate oficial, presa italiana speculeaza ca Berlusconi a facut cunos-tinta cu bisturiul medicilor esteticieni si cu alte o- cazii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.