Un american din Brooklyn si-a propus pe 1 ianuarie sa viziteze 1.000 de baruri pina la Revelionul urmator si, dupa cinci luni, a ajuns deja la barul cu numarul 500. Dan Freeman, fost consultant in domeniul computerelor, spera sa-si termine "pelerinajul" mai repede decit si-a propus initial, mai exact pe 4 decembrie, cind implineste 61 de ani.

"In unele zile este ca la serviciu. Ma uit la ceas si vad ca e timpul sa plec sa vizitez cinci baruri. Este foarte distractiv sa colinzi prin diferite locuri si sa stai de vorba cu oamenii", marturiseste el. Cea mai plina zi a fost cea in care a vizitat 12 baruri in 12 ore, in timpul unei vacante in Mexic, si recunoaste ca s-a cam ametit. Sotia lui declara insa ca, de obicei, se comporta civilizat si nu intrece limitele in timpul acestei aventuri.

Dan Freeman a hotarit sa nu bea decit cite un pahar in fiecare bar si sa nu contabilizeze de doua ori acelasi local. De asemenea, el a decis ca locurile vizitate de el trebuie sa aiba o tejghea de bar la care sa stea cocotat pe un scaun inalt sau macar o terasa, astfel ca un cocktail servit la masa, la un restaurant, nu se pune la socoteala.

"La prima vedere pare ca beau mult, dar in general nu depasesc trei-patru beri pe zi", explica Freeman, adaugind ca a slabit deja 1,3 kilograme de cind a inceput "pelerinajul", pentru ca merge pe jos intre obiective.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.